Mindfulness Meditation & Qigong

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mindfulness Meditation & Qigong

4 november kl. 18:30 20:00

Välkomna att öva mindfulness, meditation och qigong tillsammans med Jem i Klippan, 15 min promenad från stationen och 5 min promenad från centrum. Dessa kvällar återkommer varannan vecka, ojämna veckor under hösten fram till den 16 december.

Att stanna upp och landa in i oss själva bidrar till vår livskvalité på många sätt. Vår andning kan börja röra sig friare i kroppen. Vår kropp börjar kunna lugnas och slappna av. Våra känslor och emotioner kan uppmärksammas och accepteras. Våra tankar och uppfattningar får ett ankare ner i kroppen som hjälper den mentala aktiviteten att lugnas. Genom att öva i mindfulness, medveten närvaro, kommer vi att börja uppleva stunden annorlunda och dess gåvor kan erfaras. Vi får mer tillgång till vår fria vilja och våra värderingar kan allt mer uttrycka sig genom våra tankar, ord och handlingar.

Dessa kvällar är öppna för öppna för nybörjare och erfarna. De kommer erbjuda lugn, grundning, flöde och glädje.

Dörren öppnar kl. 18:20, tid för samling, samtal och en kopp te och en check-in runda, vi stänger dörren kl. 19 och påbörjar en timme där meditation och qigong varvas. Kuddar, stolar, mattor och filtar finns på plats. Meditationer är delvis guidad, ofta sittande men ibland liggande eller gående. Vi avslutar med en kort check-in runda.

Detta upplägg följer med under hösten, men guidning, meditationer och rörelser kommer varieras. Dessa kvällar genomförs i vårt Zen rum i vårt hem och vi har en katt.

Hör av dig till Jem med frågor och för att anmäla dig, sms:0707389849, e-post: jem@goldenpath.se, så får du adressen.

Dessa kvällar erbjuds på donationsbasis. Föreslaget belopp för donation är 80 kr. Du kan erbjuda donation på plats med kontanter eller Swish.

Jem (Chan Phap Ho) har undervisat mindfulness och meditation som Dharma lärare sedan 2010. Han har i många år övat qigong och utbildade sig till lärare 2020-2022.

80kr Föreslagen donation

80kr Donation