Individuella sessioner

Ibland behöver vi hjälp,
stöd och guidning
för att kunna gå vidare,
för att kunna gå djupare.


Att se, acceptera och spegla dig när vi möts, erbjuder jag.
Tack vare detta stöd och energi kommer du kunna ta hand
om utmaningar och få ny klarhet och energi i livet.

De som vänder sig till mig har ofta behov av stöd under en utmanande tid i livet; i att förnya eller fördjupa sitt andliga övande; eller i en förändringsprocess.

Erbjuds både på svenska och engelska!

POTENTIAL SESSIONER

Sessioner grundas i god vilja
och kärleksfull vänlighet.

En serie av fyra online sessioner 30 minuter vardera,  fyra veckor i rad.

De inkluderar meditation, lyssnande, reflekterande och förlag på övningar.

Fokus kommer ligga på det personliga, relationer till andra, vårt bidrag i världen samt vår relation till naturen eftersom dessa fyra grundpelare hjälper oss utveckla vår kärlek och förståelse på ett balanserat sätt.

Pris för fyra sessioner: 1.500 kr (företag exkl. moms)

Erfarenheter:

”Min tid med Jem kretsade mycket kring att identifiera gamla hinder och nya möjligheter för att berika och beröra både mitt inre och yttre liv med större medvetenhet, närvaro och insikt. Jems kärleksfulla närvarokänsla och innerliga, icke-dömande öppenhet fick mig att känna mig helt bekväm och trygg i att dela och utforska mina innersta tankar och andliga sidor, helt fritt och utan rädsla för hur de skulle tas emot. Efter varje session kändes det som att många fina fröer av inre insikt och förändring hade lockats fram in i medvetandets solljus, såtts i själens jord och fått sin första dos av näring genom Jems innerliga uppmuntran och kloka perspektiv.”
– Oliver

”Jems djupa lyssning och orädda sätt att möta mitt virrvarr av känslor gav ett lugn till varje potential session. Den knut av starka känslor som jag ofta kom till sessionerna med löstes upp utan att det kändes ansträngande. Att i det tunga mötas av stabilitet, närvaro och insikt är en stor gåva som sessionerna gav. Månaderna efter sessionerna har jag känt en större öppenhet och nyfikenhet inför det som är svårt och jag försöker att sitta ner ofta och låta det tunga liksom sjunka ner i jorden. Så förhoppningsvis kommer här växa en rik blomsteräng så småningom, med lite tålamod.”
– Anonym

I sessioner erbjuder jag min närvaro och erfarenhet med läkning och växt. Erfarenheten bygger främst på 18 års liv som buddhistisk munk med otaliga mentorskap och konsultationer.
Qigong övande kommer också väl till pass.
Sessioner grundas i god vilja och kärleksfull vänlighet.
De kan vara ett enskilt tillfälle för att checka in, dyka in och få reflektioner och övningar som kan bidra med livskvalité, till en serie av sessioner som kan hjälpa till i att handskas med en viss situation, eller ge mer riktning och energi i en ny fas i livet.
Det krävs en viss emotionell och mental stabilitet att delta i dessa sessioner.
Sessionerna är välgörande även för de som har en andlig dimension i sina liv redan.

Hör av dig för frågor
eller för bokning

Fyll i formuläret nedan eller skriv SMS:0707389849


Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.